Feeds RSS
Feeds RSS

viernes, 9 de abril de 2010

VISITA A L'EXPODIDÀCTICA 2010

El passat 18 de març vam poder assistir al Saló de l'Ensenyament i l'Expodidàctica de Barcelona! Allà vam poguer conèixer nous materials didàctics que ja es poden trobar a les aules, com per exemple els taulells amb ordinador incorporat o els bolígrafs amb microcàmara incorporada, que permeten projectar a la pantalla allò que escribim sobre paper.

Durant el nostre recorregut pel salò es podia observar que els materials més comuns, com els llapissos o les pizarres tradicionals s'estan quedant enrere donant pas als nous avenços tecnològics. L'exposició ens ha donat una visió molt més àmplia dels recursos tecnològics que ara per ara configuren l'actualitat educativa, i ens ha mostrat la cara més útil i productiva sobretot de les PDI. Hem participat en diverses conferències i activitats on ens han ensenyat a "moure'ns" per la pantalla i on hem après la infinitat de possibilitats que ofereixen aquests nous recursos educatius. La veritat és que totes vam sortir meravellades del saló i amb moltes ganes d'aprendre més sobre el que dia a dia va sorgint per facilitar i amenitzar la nostra tasca educadora.
Tot i que la tecnologia va ser la gran protagonista del dia, no van faltar els expositors on es podien trobar tot tipus de llapissos de colors i retoladors, pintures, ceres, etc.
En aquests últims, molts dels visitants ( de totes les edats ) van treure la part creativa que portaven dintre per decorar torretes, fer figures de plastilina, etc.
Si seguiu el següent enllaç podreu veure el vídeo publicat per TV3. Hi sortim algunes de nosaltres! :D

No hay comentarios:

Publicar un comentario