Feeds RSS
Feeds RSS

viernes, 23 de abril de 2010

DIADA DE SANT JORDI


Que podem fer amb el nens per treballar la Diada de Sant Jordi?

El club super3 fa una proposta de joc per treballar la diada de Sant Jordi. Es tracta d¨un joc que et permet jugar amb la llegenda.
Un sant Jordi, un drac, una princesa i... moltes llegendes! A "Juga amb la llegenda" hauràs de superar videojocs i prendre decisions amb què crearàs la teva història. Entra-hi tants cops com vulguis i sorprèn-te. Hi ha molts finals possibles!

Mentrestant us deixem amb un video que representa la llegenda de Sant Jordi.



Si volem fer activitats una mica més artístiques, sempre podem obtar per l’elaboració de roses, un punt de llibre, elaborar amb la classe un conte propi, etc.

- Per fer ROSES DE SANT JORDI necessitarem:


una ouera de cartró
pintura verda (aquarel.les o témperes)
paper de seda vermell i verd
filferro
una canya de refresc
cola
Tisores


Primer de tot, tallarem la ouera i la pintarem de verd. Mentre s'asseca, tallarem el paper de seda amb una amplada d'uns 5-8 cm, i la començarem a enrotllar fent que quedi desigual... lligarem la part d'abaix amb el filferro. quan la pintura de la ouera està seca, farem un foradet a la part de baix, i hi passarem el filferro, que enrotllarem a la canyeta. Llavors tallarem el paper de seda verd, amb tires d'in c. més o menys, que enrotllarem amb l'ajuda de la cola a la canyeta, i Ja Éstà!!! Una Rosa de Sant Jordi preciosa i feta pels nens!!! S'ho passaran molt bé!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario