Feeds RSS
Feeds RSS

miércoles, 5 de mayo de 2010

EL JCLIC!

Què és JClic?

És un conjunt d’aplicacions informàtiques que serveixen per realitzar diferents activitats educatives com trencaclosques, associacions, sopes de lletres, exercicis de textos…



Les activitats que es presenten están empaquetades en projectes i cada projecte està format per un conjunt d’activitats que tenen una temàtica comuna. Premeu aquí per veure un exemple de projecte!


JClic és una aplicació creada l’any 1992 i que des de llavors ha estat utilitzada per diferents professionals del món de l’educació com a recurs per fer i treballar activitats amb els seus respectius alumnes.

JClic disposa d’una Biblioteca d’Activitats on hi ha més de 1200 projectes en 16 idiomes diferents. Els podem trobar en la versió original del Clic, i l’actual del JClic.

A més permet trobar les diferents activitats segons el que vulguis treballar, pots escollir l’àrea, l’idioma o el nivell.


QUIN TIPUS D'ACTIVITATS PODEM TROBAR AL JCLIC?

JClic permet realitzar set tipus d'activitats. Són les següents:

Les associacions, aquestes informen a l’usuari que descobreixi les relacions entre dos conjunts.

Els jocs de memòria on els usuaris descobriran parelles del mateixos elements o simplement realcionats entre ells.

Els trencaclosques, que aquestes ens permet la construcció d’una informació que es presenta desordenada, aquesta construcció pot ser gràfica, textual, sonoraque plantegen la reconstrucció d'una informació que es presenta inicialment desordenada. Aquesta informació pot ser gràfica, textual, sonora....


Les activitats de resposta escrita, aquestes activitats es resoldran escrivint una sola paraula o una frase curta

Les sopes de lletres i els mots encreuats són variants dels coneguts passatemps de paraules amagades, simplement l’usuari arrosegarà el mouse i trobarà la paraula desitjada..

Aqui teniu un vídeo per saber com funciona el Jclic:


Clickeu aquí per fer una consulta a la pàgina Jclic

No hay comentarios:

Publicar un comentario