Feeds RSS
Feeds RSS

viernes, 16 de abril de 2010

ELS QUADERNS VIRTUALS, UNA FORMA D'UTILITZAR ELS RECURSOS TRADICIONALS AMB LA TECNOLOGIA



Quaderns Virtuals

és un projecte desenvolupat al Departament d’Educació de Catalunya que consisteix en una sèrie d’aplicacions que permeten tenir en format digital els quaderns d’exercicis tradicionals. D’aquesta manera, el professorat pot crear recursos didàctics multimèdia per treballar els diferents continguts amb l’alumnat.

En la següent direcció electrònica trobem la biblioteca plena de quaderns!

http://clic.xtec.cat/qv_biblio/act_list.jsp

En aquesta biblioteca digital podem cercar els quaderns d’activitats segons l’àrea, l’idioma, el nivell, l’autor, el títol o la descripció. Actualment, en la pàgina oficial de Quaderns Virtuals de XTEC, podem trobar 187 quaderns. Una vegada clicat un dels quaderns, ens apareix una finestra que ens informa sobre els continguts que es treballen, a quin àrea i nivell educatiu pertany i en qui idioma està. Si ens interessa, el podem descarregar , guardar-lo a l’ordinador, i ja està llest per treballar-lo amb els alumnes!

La pàgina web es va actualitzant molt sovint, per la qual cosa sempre podem trobar materials nous. D’altra banda, aquesta també ens ofereix una secció plena de documents d’interès relacionats amb els Quaderns Virtuals, on podem trobar articles, cursos i tutorials i ponències presentades a congressos i seminaris relacionats amb l’educació.

Aprofitant que avui és Sant Jordi, aquí us deixem un exemple d'un Quadern Virtual que hem trobat força interessant per treballar aquesta Diada amb els alumnes d'Educació Infantil!

No hay comentarios:

Publicar un comentario